QuietComfort® 35 Bluetooth® bežične slušalice

Najkvalitetnija reprodukcija uz bezkompromisnu udobnost, a sve zbog toga da ti dočaraju zvuk koji obožavaš.

VIŠE

Bežična sloboda i snaga zvuka

Izgubi se u muzici umesto među kablovima. Odličan kvalitet i udobnost, koja ti je potrebna na radnom mestu ili dok se baviš sportom. Bose tehnologija ti omogućava da ne razmišljaš o povezivanju, brzo dostupni dugmići na slušalicama olakšavaju ti pristup  Bluetooth uređajima, pozivima ili snimcima.

Bolji materiali za bolje slušalice

Noise cancelling bežične slušalice su izrađene za život na putovanju. Otporne na udarce i koroziju, s udobnim oblogama. Slušalice QuietControl 30 imaju neverovatno lagan naglavni nosač,koji će osigurati celodnevnu udobnost.

Soundsport bežične slušalice biće tvoj najdraži sportski rekvizit. Izrađene, da traju,  nude udobnost i stabilnost i na najzahtevnijim treninzima. Posebna tehnologija s hidrofobnom navlakom, koja štiti od  vlage.

QuietComfort® 30 bežične slušalice

QC30 su bežične slušalice sa laganom vratnom potporom koja se potpuno prilagodi korisniku.Prerađena StayHear+QC tehnologija osigurava da se nežno prilagodi tvome uhu i osigurava stabilnost.

BOSE QuietComfort® 30

Naporni trening zahteva izdržljivu tehnologiju

SoundSport® Pulse slušalice su tehnološki napredak, koji ti pomaža pri sportskim aktivnostima! Ugrađen senzor za srčani puls u ušima  daje  potrebne informacije o toku treninga. StayHear®+ Pulse ušni deo je udoban i stabilan.Ako pojačaš intenzitet treninga, nema brige za slušalice, zaštićene su od znoja i vlage. Bluetooth i NFC sinhronizacija za užitak bez kablova.

SoundSport® Pulse bežične slušalice

| Boje: . .

VIŠE