KOJI JE PRAVI ZA TEBE?

Želiš, da je muzika uvek s tobom?

Ako ne možeš da zamisliš dan bez muzike SoundLink Bluetooth® je kao stvoren za tebe!Konstruisani da budu sa tobom svuda – s robusnim dizajnom  i baterijom velikog kapaciteta.

VIŠE

Želiš muziku u udobnosti svog doma?

Ako najradije u muzici uživaš u svom domu,u miru, gde se potpuno možeš opustiti,vreme je  za SoundTouch liniju zvučnika. Izrađeni, da ih lako dogradiš u muzički sistem – najlakši način uživanja u muzici!

VIŠE

Tvoja muzika – gde god si ti!

Uživaj u bežičnoj slobodi s SoundLink Bluetooth zvučnicima.

Putovanja su manje stresna s kvalitetnim zvukom!

SoundLink nisu klasični Bluetooth zvučnici,uprkos tome što su mali i prenosni ,daju kvalitetan zvuk – gde god da si. Lithium-ion baterije možeš da puniš, napunjena će raditi puno sati.

Velik zvuk u malom pakovanju

Kako je moguće da nešto tako malo daje takav zvuk?Ključ je u posebnoj tehnologiji koja oživi svaku muziku.

Bilo koja pesma iz bilo kojeg uređaja.

Sa kojim uređajem možeš povezati SoundLink® zvučnike? S pametnim telefonom ili tabletom – svojim ili tuđim!Ako ima Bluetooth, imaš sve što ti je potrebno za uživanje u muzici.

Malen zvučnik velikih mogućnosti

Dubok i glasan – SoundLink® Revolve ti omogućava  360° zvuk za potpuno predavanje muzici.S ugrađenim mikrofonom možeš ga koristiti i za pozive, Google Now™ i Siri.

Prenosan i

vodootporan

Najbolji saputnik na tvojim  podvizima – s ugrađenim mikrofonom možeš ga koristiti i za pozive, Google Now i Siri.

Samo 1 sistem za ceo svet nove muzike!

SoundTouch® zvučnici za bežični pristup do muzičkih zbirki na Spotify-u, Deezer-u, internet radiju ili tvojoj muzici. Slušaj muziku s tableta ili telefona preko Bluetooth veze, ili poveži zvučnike na svoj Wi-Fi i uživaj!

SoundTouch® aplikacija: brza & jednostavna kontrola nad tvojom muzikom!

Neposredni nadzor nad muzikom iz telefona ili tableta. Surfuj po Spotify-u, Deezer-u ili svojim muzičkim arhivama. Personalizuj slušanje s unapred spremljenim sadržajima.

SoundTouch® raste s tobom!

Počneš s jednim zvučnikom i po želji nadogradi s drugim – jednostavno i brzo!Svi su međusobno kompatibilni. Kako želiš, za kućni bioskop ili za spoljnu upotrebu.

Najmoćniji bežični zvučnik za potpuno prepuštanje muzici!

Napuni i najveće prostore sa dubokim, bogatim i prirodnim zvukom.

Tvoja muzika, po tvojoj meri!

Wave® SoundTouch® sistem ti omogućava užitak u tvojoj muzici,bez obzira na izvor – Spotify, Deezer, internet radio, tvoja muzička zbirka na računaru – ili CD ili AM / FM radio!