Bose SoundLink® Revolve Plus Bluetooth zvučnik

39.600,00 din.
Boja Crna Srebrna
Clear selection
CrnaSrebrna
Clear
Garancija zadovoljstva

39.600,00 din.

Duboko. Glasno. Uzbudljivo.

Upoznajte SoundLink Revolve+, naš najsnažniji prenosni Bluetooth zvučnik do sada.

Ovaj zvučnik omogućava 360° reprodukciju zvuka, bićete oduševljeni u svim smerovima. To znači da ćete gde god bili u odnosu na zvučnik na jednak način čuti i osetiti muziku kao da ste na koncertu.

Više slušati i više podeliti.

Ne dozvolite da vas veličina prevari! Kučište  veličine termos boce sadrži  više tehnologije nego što bi se na prvi pogled moglo pomisliti. Pogonska jedinica  visoke efikasnosti. Dvojni pasivni radiator. Omnidirekcionalni akustični usmerivač. Sve zajedno, osigurava visoko kvalitetan zvuk i moćan bas.

Svira i po kiši!

Ne bojte se malo kiše. Ni ovaj zvučnik se ne boji. Vodootporno kučište vašeg SoundLink Revolve+ zvučnika napravljeno je da ga možete koristiti  i kad postoji mogućnost da se okvasi – npr. u blizini bazena  ili u kupatilu..

Meke ivice za zaštitu.

Niko nije savršen i lako može da se dogodi da zvučnik slučajno prevrnete,  negde udarite ili malo “tvrđe” spustite. Ne očajavajte, ivice kućišta izrađeni su od mekog materijala koji osigurava odličnu zaštitu od takvih situacija.

Samo zvuk. Bez kontakta.

Ni jedan detalj nije zanemariv. Niti najmanji kontakt na kučištu. Ako pažljivo pogledate, na  zaštitnoj mrežici nema ničega.. To smo postigli s posebnim postupkom ekstrudiranja – i ostao je samo lep izgled.

Potpuno prenosiv.

Ugrađena pomična ručka omogučava jednostavno prenošenje zvučnika. Ugodan na dodir. To je zbog bažljivog odabira materijala koji su korišteni.

Nabijen snagom.

Prijenosni zvučnik treba zalihu snage – snažnu bateriju .  Litij-ionska baterija osigurava do 16 sati rada: za cjelodnevno korištenje. Naravno da možda neki zvučnici mogu raditi i dulje ali sasvim sigurno ne rade tako impesivno,čisto i duboko.

PUSTITE MOBILNI TELEFON

Nemate telefon pri ruci? Nije problem, rezervišite svoj sto za večeru ili pošaljite poruku. Samo pritisnite na pravi taster zvučnika za dostup do aplikacije Siri ili Google Now. Problem rešen.

Koji je pravi za vas?

Oba zvučnika, SoundLink Revolve i SoundLink Revolve+ su vrlo slična. Razlika je  u snazi. SoundLink Revolve+ je snažniji, glasniji, ima veći kapacitet baterije i transportnu ručku.

SOUNDLINK® REVOLVE+ BLUETOOTH ZVUČNIK

Baterija : do 16 h

Dimenzije: 18,4 cm V x 10,5 cm Š x 10,5 cm G, 0,9 kg

SOUNDLINK® REVOLVE BLUETOOTH ZVUČNIK

Baterija : do 12 h

Dimenzije: 15,2 cm V x 8,2 cm Š x 8,2 cm G, 0,66 kg

Jeste li zaboravili da ponesete telefon?

Nema problema. Ne možete rezervisati večeru u restoranu ili poslati SMS poruku? Potrebno je samo pritisnuti i držati višenamenski taster, a zvučnik će vas povezati sa Siri i Google Now™.

Dimenzije i težina

 • Visina: 18,40 cm
 • Dužina: 10,50 cm
 • Dubina: 10,50 cm
 • Težina: 0,90 kg

Ulazi/izlazi

 • 3,5 mm auxiliary ulaz
 • Micro-USB port

Dodatne mogućnosti

 • Doseg je cca. 9 m
 • Baterija ima kapacitet do 12 h

Sadržaj pakovanja

 • SoundLink® Revolve PLUS zvučnik
 • USB kabl
 • USB napajanje
 • AC  adapter

Boja

Crna, Srebrna

Bose zvučnici

Bežični zvučnici